JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

Generel introduktion af Grade 201 rustfrit stål

Shandong Jinbaicheng Metal Materials Co., Ltd er beliggende i Liaocheng City i Kina, med fokus på rustfrit område i mere end 15 år.Med støtte fra møllerne holder vi et stort lager af kold- og varmvalsede rustfri stålspoler, med kvalitet 304/ 304L, 316L, 430, 409L, 201 osv.Vi har vores egne skære- og skæreproduktionslinjer, og vi kan producere spoler og plader i enhver størrelse efter kundens ønsker.

 

Rustfrit stål i klasse 201 er en type rustfrit stål i omkring 200 typer – austenit (rustfrit stål er klassificeret i hovedtyperne austenitisk, ferritisk, austenitisk-ferritisk (Duplex), Martensitisk, Nedbørshærdning).Det rustfri stål i garde 201 har højere mangan- og nitrogenindhold og mindsker nikkelindholdet.Fordi sammensætningen af ​​forskellige komponenter også gør det rustfrie stål i klasse 201 karakteristika sammenlignet med andre typer rustfrit stål, er der overlegne fordele og også flere defekter.

1.Den kemiske sammensætningstabel af rustfrit stål i klasse 201?

Fe

Cr

Mn

Ni

N

Si

C

72 % 16-18 % 5,5-7,5 % 3,5-5,5 % 0,25 % 1% 0,15 %

 

2.Thvilke egenskaber ved rustfrit stål i klasse 201?

Ligesom det andet rustfrit stål har det rustfrie stål i klasse 201 også holdbarhed, korrosionsbestandighed, varmebestandighed samt vedligeholdelse, hygiejne og æstetiske fordele.Men på grund af de forskellige kemiske elementer er niveauet af disse fordele også lidt anderledes end andet rustfrit stål.Typisk er Nikel-komponenten i det rustfrie stål i klasse 201 lavere end det rustfrie stål i klasse 304, så det rustfrie stål i klasse 201 vil have mere hårdhed, mere modtageligt for korrosion end det rustfrie stål i klasse 304 og overfladen er ikke så skinnende som det rustfrie i klasse 304. Holdbarheden af ​​det rustfri stål i klasse 201 er dog ret høj.Dette er en af ​​styrkerne, som det rustfri stål i klasse 201 bringer.

Rustfrit stål i klasse 201 er et letbearbejdeligt materiale på grund af dets gode form.Bearbejdningsmetoder såsom skæring eller svejsning kan udføres på denne type rustfrit stål.

Det rustfrie stål i klasse 201 er ikke-magnetisk, anvendes i vid udstrækning til produkter, der øger ordenes modstand.Men for produkter, der har brug for magnetisme,, Det rustfrie stål i klasse 201 er nødvendigt for at tilføje et lag af det rustfri stål i klasse 410 eller 430 i det ydre lag.

 

3.Er det rustfrie stål i klasse 201 rustent?

Fordirustfrit stål i klasse 201har en højere manganstruktur og lavere Nikel-forhold, selvom det generelle træk ved det rustfrie stål er korrosionsbestandigt. Det rustfrie stål i klasse 201 er stadig mere modtageligt for rust end det rustfrie stål i klasse 304 og 316. Derfor er prisen på rustfrit stål i klasse 201 er relativt billigere.Men sammenlignet med ikke-rustfrit stålmaterialer (plast, stål, aluminium …), anses rustfrit stål i klasse 201 som et relativt godt valg til produkter, der har brug for holdbarhed og antioxidant.

 

4.Hvad er smeltetemperaturen for rustfrit stål i klasse 201?

Rustfrit stål er et varmebestandigt materiale.Derinde har det rustfri stål i klasse 201 en toptemperatur for smeltning ved omkring 1400 – 1450 ° C, svarende til smeltetemperaturen for det rustfri stål i klasse 304, men lavere end andet rustfrit stål

 

5.Har det rustfri stål i klasse 201 elektrisk ledningsevne?

Det er et spørgsmål, der har fået meget opmærksomhed og spørgsmål.Svaret er ja, men ikke væsentligt.I modsætning til 100 % ledende kobbermetal eller gode ledende metaller som guld, sølv, jern, aluminium. Det rustfrie stål i klasse 201 har en ekstrem lav elektrisk ledningsevne.Derfor hører rustfrit stål ikke til de materialer, der bruges til elektrisk ledningsevne.

图片1

JINBAICHENG METAL MATERIALS LTD.er producent og eksportør af rustfrit stålProdukter.

Vi har kunde fratysk, Thane, Mexico, Tyrkiet, Pakistan, Oman, Israel, Egypten, Arab, Vietnam, Myanmar.

 

Internet side: https://www.jbcsteel.cn/

E-mail: lucy@sdjbcmetal.com  jinbaichengmetal@gmail.com


Indlægstid: Jan-03-2023