JINBAICHENG Metal Materials Co., Ltd

Hvad er hårgrænse rustfrit stål?

Sspole i rustfri stålFabrikant,rustfrit stål plade/arkAktionær, SSspole/ strimmelEksportør iKINA. 

 

Trådtrækningsprocessen er en af ​​de mest anvendte overfladebehandlingsprocesser til rustfrit stål.Dethårgrænse i rustfrit stålhar en avantgarde teknologisk trådlignende tekstur på overfladen, som ser klar og filiformet ud.Hvert lille spor fra den rustfrie hårgrænse kan tydeligt vises og gør det rustfrie stål mat med fin hårgrænse.Det er sådan en speciel silkeagtig tekstur, der er synlig og uhåndgribelig. Gennem trådtrækningsprocessen bliver hårgrænsen af ​​rustfrit stål næsten ikke ridset.Sammenlignet med almindeligt rustfrit stål er det mere slidstærkt.

Tilpasning er opnåelig.

 

1.Specifikationer for hårgrænsen i rustfrit stålplade

Hairline rustfrit stålplader har hovedsagelig 201, 304, 316-grade rustfrit stål.Tykkelsen er generelt 0,3mm-3,0mm, og der ses for det meste specifikationer af hårgrænse rustfrit stål, såsom 1000mm*2000mm, 1219mm*2438mm, 1219mm*3048mm osv. Hvis det er nødvendigt, kan du også tilpasse mønstre og størrelser eller farver, etc.

 

2.Pris for hårfinish i rustfrit stål

Prisen for finish i rustfrit stål er hovedsageligt baseret på materiale (201/304/316), specifikation, samt produktionsproces osv. Grundlæggende varierer tilpasning med prisen.Vi er nødt til at tage disse referencefaktorer i betragtning, før vi afslutter prisen.Prismæssigt er det bedst egnede ark til din dekoration.Hvis du er interesseret i prisen på hårlinjen i rustfrit stål og ønsker at lave ikke-standard tilpasning og få en tilpasset pris,JINBAICHENG METAL, en rustfri stålplade/spoleleverandør fra Kina.

 

3.Produktionsprocessen for hårfinish af rustfrit stålplade

Der er galvanisering, vandgalvanisering og blækproces.

Ifølge forskellige anvendelser vil folk vælge forskellige behandlingsteknikker.

 

4.Egenskaber ved ss hårgrænsefinish

l 1. God mulighed for indendørs og udendørs dekoration

l 2. Langtidsholdbar

l 3.Nem vedligeholdelse

l 4.Erosionsbestandig

l 6. Ingen skade på kroppen

 

5.Typer af hårgrænse rustfrit stål

I henhold til materialer, farver og mønstre kan den differentieres til mange typer hårgrænser af rustfrit stål.

 

l Ifølge materialer

Almindeligt anvendte materialer til hårgrænse rustfrit stål er generelt

Rustfrit stål 304 hårfinish

Rustfrit hårlinje 201

 

430 rustfrit stål, også klassificeret som ferritisk rustfrit stål, indeholder rent krom og er blødere end andre materialer.Desuden har den god korrosionsbestandighed og formbarhed.Derfor er 430 hairline rustfrit stål en topprioritet i kemiske anvendelser.

 

l Ifølge mønstre

Hårlinjer i rustfrit stål har generelt lige trådmønstre, snefnugmønstre, nylonmønstre osv.

- Lige trådkorn er et uafbrudt korn fra top til bund.Generelt kan en fast trådtrækkemaskine bruges til at flytte frem og tilbage.

- Snemønster er det mest populære nu.Den er sammensat af en lille smule almindelige prikker.Det kan opnås med insektsandpapir.

- Nylonmønster er sammensat af linjer af forskellig længde.Fordi nylonhjulet er blødt i teksturen, kan det slibe ujævne dele for at nå nylonmønsteret.

 

l Ifølge farver

Farvet hårgrænse rustfrit stål får designerpræference på grund af fantastiske æstetiske egenskaber.De kommer med en masse farvemuligheder, såsom:

Sort hårgrænse i rustfrit stål

Den sorte hårgrænse i rustfrit stål er mat.Sammenlignet med almindeligt sort rustfrit stål er sort hårlinje rustfrit stål mere farverigt.Det har anvendelse på hoteller og luksusfaciliteter.

Guld hårgrænse rustfrit stål

Gennem sputterfarveprocessen kommer et guld hårgrænse af rustfrit stål ud med et luksuriøst og lyst udseende.Det er flittigt brugt i arkitekt- og elevatorindustrien.

Bronze hårgrænse rustfrit stål

Den har både intensiteten af ​​metallisk glans og den farverige, langtidsholdbare farve.Det kan opretholde de fysiske, kemiske og mekaniske egenskaber af det primære farve rustfrit stål og har høj styrke korrosionsbestandighed.Bronze hårgrænse rustfrit stål bruges normalt på hoteller, pensionater, underholdningssteder, high-end mærkebutikker, high-end bygninger, elevator bilpaneler, bilpaneler, hallvægpaneler, lofter, arkitektonisk udsmykning, skilte osv.

 

6.Anvendelser af hårgrænser af rustfrit stålplade

- Elevatorer, rulletrapper

- Arkitektoniske applikationer: Interiør, vægpaneler, søjlebeklædning, indendørs og udendørs møbler, instrumentering og elektriske kontrolpaneler

- Bagagehåndtering: Lufthavnstransportører

- Transport: jernbaner, busser,

- Indkøbscentre, butiksfacader mv.

图片1

 

JINBAICHENG METAL MATERIALS LTD.er producent og eksportør af rustfri stålspole/ark/plade/strimmel.

Vi har kunder fra Filippinerne, Thane, Mexico, Tyrkiet, Pakistan, Oman, Israel, Egypten, Arab, Vietnam, Myanmar, Indien.

 

Internet side:https://www.sdjbcmetal.com/stainless-steel-coil-strip/

E-mail: jinbaichengmetal@gmail.com

 


Indlægstid: 19. september 2022